Elektronik nargile , geleneksel bir nargile bulutunu mükemmel bir şekilde kopyalayan, ancak zararlı kömür veya yığın içermeyen, taşınabilir bir e-nargiledir! Üretilen buhar ılıktır ve malzemenin boyutu dikkate alındığında bulut etkileyici derecede kalındır!
3200mAh pil ve entegre dirençli değiştirilebilir kapsül kartuşları ile donatılmıştır. Bu kartuşlar , tankı yeniden şarj etmeden veya doldurmadan uzun saatler boyunca elektronik sigara kullanımı için 6ml´lik bir e-likit tankına sahiptir.  
 

Nargile Air herhangi bir ayar gerektirmez, her şey otomatiktir! Güç, takılı kartuşa otomatik olarak uyum sağlar ve emme sırasında buğu üretimi otomatik olarak etkinleştirilir!  
 

 

E-Nargileyi açma/kapama:
Pilin altında bulunan kaydırmalı buton, elektronik Nargileyi açıp kapatmanıza olanak sağlar.  
 
 
Buhar tetikleme:
Solunum sırasında buhar üretimi otomatik olarak tetiklenir.Nefes Sensörlüdür!  
Doldurma:
Kartuşu yerinden çıkarınız, silikon kapağını kaldırınız ve tankı e-likit ile doldurunuz.  

LED aydınlatmayı Etkinleştirme/Devre Dışı Bırakma:
Pilin altında bulunan kaydırmalı düğme, e-nargile´yi LED aydınlatmalı veya LED aydınlatmasız açmanıza olanak sağlar.  
 
 
Kullanım talimatları:
Elektronik Nargilenizin pilini, kit içerisinde verilen kabloyu kullanarak düşük voltajlı (tavsiye edilen 1A Adaptör) bir USB prizine ( telefon şarj cihazınıza değil , bilgisayarın USB portu, internet kutusu vb. ) takarak şarj edin. İdeal olarak, ömrünü uzatmak için elektronik nargile pilini kalan şarj seviyesi %20´ye ulaştığında şarj edin. Kitinizi sıcaklığın -5°C ile 50°C arasında olduğu ve nem seviyesinin aşırı yüksek olmadığı bir ortamda saklamanız ve kullanmanız önerilir. Aynı şekilde e-Nargilenizi aşırı ısınmış bir ortamda (örneğin arabanızda veya radyatörün yakınında) saklamayın. “Klasik” elektronik sigaralarda olduğu gibi e-Nargile´nin rezistanslarının da sınırlı bir kullanım ömrü vardır  (yaklaşık 2 ila 4 hafta). E-likitinizin aromasında bir değişiklik, üretilen buhar miktarında bir azalma veya hafif bir yanık tadı fark ettiğinizde bobininizi değiştiriniz.